Ονουφρίου: Στο κακουργιοδικείο σήμερα

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό, συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του 63χρονου Ανδρέα Ονουφρίου, ο οποίος στις 24 Απριλίου κατηγορείτε ότι πυροβόλησε με στρατιωτικό τυφέκιο G3 κατά αστυνομικών και συνελήφθη έξι μέρες αργότερα σε αγροικία στη Λάγεια.

Στο Κακουργιοδικείο θα παρουσιαστούν επίσης, ο 62χρονος ιδιοκτήτης της αγροικίας στη Λάγεια, όπου βρήκε καταφύγιο ο Ονουφρίου, καθώς και ο 60χρονος ιδιοκτήτης κυνηγετικού όπλου που εντοπίστηκε στο χώρο.

Συνολικά και οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν 35 κατηγορίες, με τις σοβαρότερες, 21 στον αριθμό, να αφορούν τον Ονουφρίου, όπως απόπειρα φόνου, κατοχή πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α`, εκρηκτικών υλών και πυρομαχικών.

Στην προηγούμενη παρουσίαση τους στο Κακουργιοδικείο, οι δυο συγκατηγορούμενοι του 63χρονου είχαν αιτηθεί νομική αρωγή, η οποία και εγκρίθηκε, ενώ ο Ονουφρίου συνεχίζει να υπερασπίζεται εαυτόν, άνευ νομικού συμβούλου.

Ο Ανδρέας Ονουφρίου, θα μεταφερθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, από τις Κεντρικές Φυλακές στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, το οποίο θα συνεδριάσει γύρω στις 9:30.