Ομόνοια Vs Απόλλων – Με παρουσία φιλάθλων και την απονομή του τίτλου

Με τον αγώνα της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται σήμερα ο Α’ όμιλος του Πρωταθλήματος Cyta.

Αγώνας με ξεχωριστό ενδιαφέρον και με χαρακτήρα γιορτής για την ομάδα της Ομόνοιας, αφού, μετά το τέλος του θα γίνει η απονομή του τίτλου της Πρωταθλήτριας 2020-2021.

Άλλη μια σημαντική ιδιαίτερότητα του σημερινού αγώνα, η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, αφού μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, επιτρέπεται η παρουσία 3420 θεατών (το 15% της χωρητικότητας του Σταδίου ΓΣΠ).

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Primetel και μετά τη λήξη του, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας θα απονέμει στους Πρωταθλητές το τρόπαιο.

Μετά από 35 αγώνες, η Ομόνοια είναι πρώτη με 78 βαθμούς και ο Απόλλων δεύτερος με 73. Στην 3η θέση τερμάτισε η ΑΕΛ με 68 βαθμούς, στην 4η η Ανόρθωση με 57 βαθμούς, στην 5η η ΑΕΚ με 40 βαθμούς και στην 6η ο Ολυμπιακός με 47 βαθμούς.

Η Ομόνοια θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League, ο Απόλλων και η ΑΕΛ στα προκριματικά του Conference League ενώ, ο τέταρτος εκπρόσωπος μας στις Ευρωπαϊκές διοργάνωσεις θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Coca – Cola (Ανόρθωση ή Ολυμπιακός).