Ομόνοια – Astra σε ισοπαλία 1-1

Από το Βουκουρέστι, με αντίπαλο την Astra Ρουμανίας, άρχισε απόψε την προσπάθεια της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2013-2014 η Ομόνοια.

Το ισόπαλο 1-1 και σύμφωνα με την απόδοση της Ομόνοιας στο δεύτερο μέρος, της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης στο Στάδιο ΓΣΠ.

Ο αγώνας, που είναι για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Tembo και η Ομόνοια ισοφάρισε στο 67′ με κεφαλιά του Αντράντε.

Η Ομόνοια αγωνίζεται με τους Μορέιρα, Θερβέρα, Αλαμπί, Αντράντε, Σκαραμοτσίνο, Σοάρες, Λεάντρο, Ασίς (88′ Μαρκάσα), Τέιλορ (63′ Εφραίμ), Σκέμπρι (90′ Πλατινί), Γκικίεβιτς.

Διαιτητής του αγώνα στη Ρουμανία ορίστηκε ο ο Ρώσος Maxim Layushkin με βοηθούς τους Vitaly Drozdov και Ilia Baryshnikov.

Στην αποστολή της Ομόνοιας για το σημερινό αγώνα, βρίσκονται οι ακόλουθοι 19 ποδοσφαιριστές:

Ρασίντ Αλαμπί, Λούκας Γκικίεβιτς, Μπρούνο Αγκουιάρ, Σκαραμοτσίνο Άντονι, Μαργκάσα Ρενάτο, Μορέιρα Χοσέ, Μπρούκς Κόριν, Ασίς Νούνο, Πλατινί Λουίς Σοάρες, Κυριάκου Χάρης, Σκέμπρι Αντρέ, Αντράντε Ζοάο Πάολο, Θερβέρα Χοσέ, Τέιλορ Τόνι, Εμπέμπα Πιέρ Εμάνουελ, Εφραίμ Γιώργος, Λεάντρο Μαρκολίνι, Σοάρες Μάρκο και Χατζηφραγκέσκου Ευαγόρας.