Ομπάμα, Μπους και Κλίντον δηλώνουν έτοιμοι να εμβολιαστούν μπροστά στις κάμερες!

Έτοιμος να εμβολιαστεί και, μάλιστα, σε τηλεοπτική μετάδοση, δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στο εμβολιαστικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Ομπάμα είπε σε συνέντευξή του, ότι σκοπεύει να εμβολιαστεί όταν το φάρμακο θα είναι διαθέσιμο και ενθάρρυνε όλους τους Αμερικανούς να πράξουν το ίδιο, συμμετέχοντας στον αγώνα κατά της Covid-19.

«Θα το κάνω», δήλωσε ο 59χρονος Ομπάμα στο «The Joe Madison Show», σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί την Πέμπτη. «Μπορώ να το κάνω live στην τηλεόραση ή να το βιντεοσκοπήσω, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι εμπιστεύομαι την επιστήμη» συμπλήρωσε. «Αυτό που δεν εμπιστεύομαι είναι η Covid».

Τα σχόλια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ αποτελούν μια άμεση παρέμβαση που στοχεύει στην αντιμετώπιση του σκεπτικισμού και της παραπληροφόρησης γύρω από τα εμβόλια, καθώς τα κράτη προετοιμάζονται να ξεκινήσουν τον εμβολιασμό των πολιτών τους τις επόμενες εβδομάδες.

Οι Μπιλ Κλίντον και Τζωρτζ Μπους δήλωσαν επίσης έτοιμοι να εμβολιαστούν μπροστά στις κάμερες, μετά που 42% των Αμερικανών δήλωσαν ότι δεν θα εμβολιαστούν.