Απίστευτος Βρετανός Αστυνομικός! Με το ελικόπτερο της αστυνομίας ”βιντεοσκόπησε” μοντέλο γυμνή!

Ένα πρώην μοντέλο κέρδισε 200.000 λίρες (πάνω από 220.000 ευρώ) από τη δικαστική διαμάχη που είχε με την Αστυνομία καθώς ένας αστυνομικός χρησιμοποιούσε ελικόπτερο της υπηρεσίας του για να την… βιντεοσκοπήσει ενώ έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, η 54χρονη Tracy Dixon έξεδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε την αστυνομία ότι εισέβαλε στις προσωπικές της στιγμές, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή της επειδή της αρνήθηκαν να της αποκαλύψουν πόσο συχνά είχε γίνει αντικείμενο… «κατασκοπείας».

Ο 53χρονος πρώην αστυνομικός Adrian Pogmore ήταν εκείνος που καταδικάστηκε το 2017 σε ένα χρόνο φυλάκιση για αυτή την πρωτόγνωρη «σεξουαλική κατασκοπεία», όπου χρησιμοποίησε το ελικόπτερο της αστυνομίας που ήταν εφοδιασμένο με μία ισχυρή κάμερα, ικανή να διαβάσει μια πινακίδα από δύο μίλια μακριά.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε σε δήλωσή του πως πραγματοποιήθηκε διακανονισμός με την Tracy Dixon, αλλά αρνήθηκε να πει εάν όντως της πλήρωσαν τις 200.000 λίρες που ζητούσε.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ανέφερε: «Όλα τα μέρη δεσμεύονται από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που σχετίζεται με αυτές τις διαδικασίες. Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες για τον διακανονισμό».

Σύμφωνα με την Mirror, θεωρείται ότι η Αστυνομία συμφώνησε να πληρώσει όλα τα νομικά έξοδα της κ. Dixon μαζί με τα δικά τους.

«Είναι ένας διεστραμμένος»
Η Tracy Dixon είχε αναφέρει στο παρελθόν για τον κατηγορούμενο Adrian Pogmore: «Είναι ένας διεστραμμένος, που ικανοποιούσε τη διαστροφή του με τα λεφτά των φορολογουμένων. Ενώ πετούσε με το ελικόπτερο για σεξουαλικά του «βίτσια», οι εγκληματίες έμεναν ασύλληπτοι».

Είπε επίσης ότι είχε πάει στο ίδιο σχολείο με τον Pogmore στο Rotherham και ανησυχούσε ότι «με παρακολουθούσε κρυφά, με ακολουθούσε για δεκαετίες».

Η Tracy Dixon πρόσθεσε: «Δεν έχω πια καμία εμπιστοσύνη στην αστυνομία. Ήταν μια πλήρης και απόλυτη παραβίαση του απορρήτου μου».

Ο 54χρονος Adrian Pogmore, ο οποίος υπηρέτησε στην μονάδα αεροπορικής υποστήριξης της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ, χρησιμοποίησε επίσης ένα ελικόπτερο αξίας 2 εκατ. λιρών για να κινηματογραφήσει ένα ζευγάρι που έκανε σεξ στην ταράτσα τους και ένα άλλο ζευγάρι που ήταν στο τροχόσπιτο τους.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος χαρακτηρίστηκε στο δικαστήριο ως ένας… ιπτάμενος «ματάκιας» με εμμονή στο σεξ.