Ομαλά κυλούν οι εκλογές του ΔΗΚΟ

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου,  φυσιολογικά είναι τα μικρά λειτουργικά προβλήματα σε μια εσωκομματική εκλογική διαδικασία, και ανέφερε παράλληλα ότι η Εφορευτική Επιτροπή επιλήφθηκε αμέσως ορισμένων ψηφοδελτίων που δεν έφεραν τη σφραγίδα του κόμματος και ότι η εκλογική διαδικασία κυλά ομαλά.

Η κ. Ερωτοκρίτου είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο να σχολιάσει πληροφορίες που υπήρξαν για ενστάσεις και παρατυπίες κατά τη σημερινή εκλογική διαδικασία.

«Είναι φυσιολογικό σε μια εσωκομματική εκλογική διαδικασία να υπάρχουν κάποια μικρά, λειτουργικά προβλήματα», είπε.

Πράγματι, ανέφερε, «τις πρώτες ώρες της ψηφοφορίας υπήρχε ένα θέμα αναφορικά με κάποια ψηφοδέλτια τα οποία δεν έφεραν τη σφραγίδα του κόμματος».

«Αντιλαμβάνεστε ότι με τις δεκάδες χιλιάδες ψηφοδελτίων είναι φυσιολογικό ορισμένες μονάδες ή λίγες δεκάδες να διέφυγαν της προσοχής εκείνων που τα ετοίμασαν», πρόσθεσε.

Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ διαβεβαίωσε ότι του θέματος «επιλήφθηκε αμέσως η Εφορευτική Επιτροπή, προστέθηκαν περαιτέρω διαδικασίες ελέγχου και μέσα σε λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η διαδικασία και η ψηφοφορία από η ώρα 10 το πρωί κυλά ομαλά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα».