Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν Καρεμπέ και Ισά

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Πιέρ Ισά, που ανέλαβαν καθήκοντα συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης και αθλητικού διευθυντή, αντίστοιχα.

Τα νέα στελέχη του πειραϊκού συλλόγου καλωσόρισε ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» εταιρείας, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ότι «όπως είχαμε ενημέρωσει την προηγούμενη εβδομάδα, είχε υπάρξει συνάντηση του τεχνικού τιμ και της διοίκησης και τέθηκαν οι στόχοι του νταμπλ και της πετυχημένης πορείας στην Ευρώπη, που σημαίνει πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα.

Συμφωνήσαμε στο μπάτζετ και το τεχνικό τιμ είναι ευχαριστημένο. Ένα 2ο κομμάτι έχει να κάνει με το τάιμινγκ με τον μεταγραφικό σχεδιασμό που αφορά και στον κόσμο. Είχαμε θέσει ένα όριο από την 1η Ιούνη. Πρακτικά ήταν δύσκολο, γιατί τα πρωταθλήματα δεν είχαν τελειώσει και κάποιες ομάδες δεν είχαν πάρει αποφάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα εξετάσουμε τις προτάσεις που έχουμε. Ο Καρεμπέ με τον Ισά θα βοηθήσουν πολύ».