Οι 5 κινήσεις φλερτ που πετυχαίνουν πάντα!

Αν υπάρχει κάτι το οποίο πάντα στη θεωρία είναι απόλυτη επιτυχία αλλά στην πράξη συνήθως χρειάζεται διόρθωση, αυτό είναι το φλερτ. Με τα social media να έχουν αποδυναμώσει τις επικοινωνιακές μας ικανότητες, το φλετ μπορεί να αποδειχθεί μια πραγματική πρόκληση. Διαβάστε παρακάτω τις 8 κινήσεις φλερτ που εγγυώνται την επιτυχία.

1.Πιστέψτε το και θα το καταφέρετε

Αν υπάρχει μια πιθανότητα το φλερτ να μη πετύχει ακομη και αν τα κάνετε όλα σωστά, αυτό μπορεί να συμβεί στη περίπτωση που δεν αισθάνεστε ήδη την επιτυχία να έρχεται. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουμε είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την κατάκτηση-αν όχι το σημαντικότερο.

2.Πάρτε τις σωστές ανάσες

Οι τραγουδιστές, τραγουδούν από το διάφραγμα και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς οι ήχοι που δημιουργούνται από εκεί ακούγονται πιο γοητευτικοί και ήρεμοι. Επομένως πάρτε βαθιές ανάσες γεμίζοντας με αέρα το στομάχι σας και όχι μόνο τους πνεύμονες κάθε φορά που θέλετε να πείτε κάτι που θα μείνει στον ακροατή σας.

3.Να είστε ξεκάθαρες

Οταν φλερτάρουμε δεν το παίζουμε δύσκολοι. Το παιχνίδι της κατάκτησης εἰναι πολύ ωραίο, έχει όμως ένα επικίνδυνο ενδεχόμενο και αυτό δεν είναι άλλο από το να φανείτε απρόσιτη ή ότι τελικά δεν ενδιαφέρεστε. Φροντίστε να είστε ξεκάθαρη ως προς τις διαθέσεις σας ώστε ο υποψήφιος σύντροφος να έχει κατανοήσει ότι ενδιαφέρεστε για εκείνον.

4.Κάνετε eye contact

Οι ψυχοθεραπευτεές υποστηρίζουν ότι το να κοιτάξετε κάποιον στα μάτια και έπειτα να κοιτάτε αλλού είναι ο ιδανικός τρόπος για να του δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για εκείνον δημιουργώντας την αίσθηση της έξαψης του φλερτ. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανάψουν τα αίματα.

5.Δεν χρειάζετε να απολογείστε

Δεν χρειάζεται να απολογείστε για επιλογές του παρελθόντος σας. Είναι λογικό να αισθάνεστε άγχος και αγωνία όταν προσεγγίζετε κάποιον για πρώτη φορά όμως να θυμίζετε τον εαυτό σας ότι είστε εκεί γιατί αξίζετε την προσοχή του άλλου και ότι όπως περνάτε εσείς το “τεστ” το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον. Χαλαρώστε, απολαύστε το και αφεθείτε στη βραδιά.