Ενας μεθυσμένος θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή και πλησίασε την Νταϊάνα Ρος (Video)

Με άψογο επαγγελματισμό αν χειρίστηκε η Νταϊάνα Ρος ένα απρόοπτο που της συνέβη την ώρα που τραγουδούσε, όταν την πλησίασε… επικίνδυνα ένας μεθυσμένος θαυμαστής της.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συναυλίας της διάσημης τραγουδίστριας, ένας άντρας που φαίνεται ότι είχε πιει ένα ποτηράκι παραπάνω, ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να χορεύει, πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ την Νταϊάνα Ρος, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε μιλήσει για την τραυματική εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης.

Μάλιστα το Page Six στην ηλεκτρονική του μορφή δημοσίευσε βίντεο με το περιστατικό, στο οποίο φαίνεται ο μεθυσμένος άντρας να χορεύει και την Νταϊάνα Ρος να τον χειρίζεται με επαγγελματισμό, αν και αρχικά φάνηκε να τρομάζει, και απομακρύνθηκε από κοντά του χαμογελώντας.

Τελικά στη σκηνή ανέβηκαν άντρες της ασφάλειας της εκδήλωσης και απομάκρυναν τον άντρα, ο οποίος συνέχισε να χορεύει.

«Δεν φάνηκε, η Ρος ή η εκδήλωση να έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας», δήλωσε στο περιοδικό ένας από τους θεατές που έζησαν το περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει παρόμοιο περιστατικό από θαυμαστές της. Τον Μάρτιο μία ντραγκ κουίν βρέθηκε σε ένα από τα σόου της τραγουδίστριας την πλησίασε και άρχισε να την σπρώχνει. Η Ρος έσπρωξε το χέρι και επίπληξε την θαυμάστρια μέχρι να παρέμβει η ασφάλειά της και να την απομακρύνει.