Οι φήμες για το Galaxy Note της Samsung

Πριν από ένα μήνα περίπου, βγήκε στην επιφάνεια μια φήμη που δήλωνε ότι η Samsung μπορεί να έκανε τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 7 κατά τη διάρκεια του Unpacked 2016, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου. Ο κατασκευαστής στην Νότιας Κορέας ανακοίνωσε επίσημα την εκδήλωση για το Galaxy Note Unpacked 2016 και εξήγησε γιατί το επερχόμενο Note θα φέρει το παρατσούκλι “7”.
Η Samsung στην ανακοίνωση της δήλωσε ότι το Galaxy Note 7 θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Unpacked το 2016 στη Νέα Υόρκη, ξεκινώντας στις 11.00 π.μ. στις 2 Αυγούστου. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και στο Ρίο ντε Τζανέιρο το μεσημέρι και στο Λονδίνο 16:00.

το δελτίο τύπου, η Samsung μας πληροφόρησε ότι η εκδήλωση της Νέας Υόρκης θα μεταδοθεί ζωντανά στο www.samsung.com και στο Samsung Newsroom.

Η εταιρεία επιβεβαιώνει επίσης τις φήμες γύρω από την απόφασή της να παραλείψετε το Note 6 και να πάνε κατευθείαν στην Note 7.
Η Samsung δήλωσε ότι επιθυμεί να φέρει το επερχόμενο Note στην ίδια σειρά με τις συσκευές Galaxy S, καθώς και να ελαχιστοποίηση την σύγχυση, δεδομένου ότι ορισμένοι καταναλωτές έχουν σκεφτεί ότι το Note 6, δεν ήταν το τελευταίο στη σειρά.
Η ανάρτηση δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη συσκευή, εκτός από το γεγονός ότι θα έρθει με μια μεγάλη οθόνη και με πρόσθετες λειτουργίες στο S Pen. Λέγεται ότι η γραφίδα S Pen θα έχει αθλητικό σχεδιασμό, καινούργιο λεξικό και γραφή μέσω ομιλίας.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι μένουν περίπου τρεις εβδομάδες από τα αποκαλυπτήρια, δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι οι φήμες να καταρριφθούν ή να επιβεβαιωθούν.