Η επέκταση του Amazon Assistant για τους χρήστες των Windows

Το Amazon αποφάσισε πρόσφατα να αφαιρέσει το Windows Phone app του, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η εταιρεία σχεδιάζει να παραιτηθεί για τα Windows 10 εξ ολοκλήρου.
Το Amazon μόλις κυκλοφόρησε μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης για το Microsoft Edge, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία χωρίς να χρειάζεται να φορτώσουν στην πραγματικότητα τη σελίδα, παρέχοντάς τους γρήγορη σύνδεση σε χαρακτηριστικά όπως τη μουσική του Amazon, τις λίστες, τις παραγγελίες και τις προσφορές.

Επιπλέον, η επέκταση του Amazon Assistant παίζει το ρόλο μιας πραγματικής ψηφιακής βοηθού και σας επιτρέπει να γνωρίζετε όποιες πολύτιμες για εσάς πληροφορίες είναι διαθέσιμες, όπως λεπτομέρειες για την αποστολή του πακέτου σας – αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα προστεθεί σε μια μελλοντική ενημέρωση, μέχρι στιγμής η βοηθός σας ειδοποιεί μόνο για τις προσφορές και για τίποτα άλλο.
Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι η επέκταση του προγράμματος περιήγησης της Amazon είναι διαθέσιμη μόνο για τα μέλη του προγράμματος των Windows Insider γιατί χρειάζεται υποστήριξη για τις επεκτάσεις στο Microsoft Edge. Προς το παρόν, οι επεκτάσεις λειτουργούν μόνο για εκείνους που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα δοκιμών, αλλά έχουν προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμες για όλους στις 2 Αυγούστου.
Τώρα για το εάν θα δούμε ένα πλήρως εξοπλισμένο Windows 10 app από τη Amazon δεν υπάρχει ακόμα καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο, καθώς η εταιρεία προτιμά να επικεντρωθεί σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων του Android και του iOS. Αυτό φαίνεται να έχει γίνει μια τάση αυτές τις μέρες, αλλά ευτυχώς το Amazon παρέχει τουλάχιστον μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης για τους χρήστες των Windows.