Οι Τουρκοκύπριοι απολαμβάνουν πρώτης ποιότητας εξυπηρέτηση

Πρώτης ποιότητας είναι η εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν οι Τουρκοκύπριοι στα νοσηλευτήρια της Κύπρου, αλλά και στο μεγαλύτερο φάσμα των υπηρεσιών της Κύπρου, σε αντίθεση με τους Ελληνοκύπριους συμπατριώτες μας οι οποίοι πληρώνουν τα “σπασμένα” και η δωρεάν περίθαλψη εξαρτάται από την οικονομική τους κατάσταση.Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και η αλήθεια είναι μία, όσο πικρή και αν ακούγεται, ότι δηλαδή η κυβέρνηση λειτουργεί υπερ των Τουρκοκυπρίων και όχι υπέρ των Κυπρίων.

Από τον καιρό ειδικά που έχουν ανοίξει τα οδοφράγματα, επί προεδρίας του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, προτεραιότητα στα νοσηλευτήρια σε ολόκληρη τη Κύπρο έχουν οι Τουρκοκύπριοι. Η αλήθεια των λεγομένων φαίνεται και απο τα στοιχεία που κατέθεσε στη βουλή ο τέως Υπουργός υγείας και νυν υποψήφιος για τη προεδρία της Κυπριακής δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς, με βάση τα οποία η Κυπριακή δημοκρατία έχει πληρώσει από το 2003 μέχρι το 2011 44 εκατ για δωρεάν νοσηλεία των Τουρκοκυπρίων.

Και η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται με το ηλεκρικό ρεύμα, το οποίο απο το 1963 τους παρέχεται δωρεάν χωρις  να πληρώνουν ούτε σεντ. Ωστόσο, το ψευδοκράτος δεν έδειξε την ίδια αλληλεγγύη όταν μετά τη φονική έκρηξη στο Μαρί  τους ζητήθηκε ρεύμα, το οποίο τελικά πληρώσαμε με το παραπάνω, ενώ απο τότε και στο εξής όλοι οι Κύπριοι το χρυσοπληρώνουν.

Όλες αυτές οι αδικίες σε βάρος του Κυπριακού λαού πρέπει επιτέλους να σταματήσουν. Οφείλει το κράτος να δώσει προτεραιότητα στους Κύπριους συμπολίτες μας, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και όχι μόνο..