Οι σέξι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (ΦΩΤΟ)

Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, δεν είναι πάντα μόνο εντυπωσιακές αλλά πολλές φορές τολμηρές και σέξι.

Εντυπωσιακές, πανάκριβες τουαλέτες από αραχνούφαντα υφάσματα, διαφάνειες, αποκαλυπτικά σκισίματα, ανοιχτά ντεκολτέ ήταν μερικά από τα στοιχεία που προτίμησαν αιθέριες υπάρξεις της showbiz για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Οι τολμηρές εμφανίσεις τους όμως συζητήθηκαν περισσότερο από ποτέ τη χρονιά που πέρασε ενώ  παρέμεινε το ερώτημα, για κάποιες από αυτές, εάν μέσα από τα ρούχα τους φορούσαν εσώρουχο.

Άλλοτε είναι το ίδιο το ρούχο που «απαιτεί» να μην φορέσουν τίποτα από μέσα και άλλοτε το κάνουν οι ίδιες ώστε να εξασφαλίσουν ότι τα φωτογραφικά φλας θα πάρουν φωτιά στο πέρασμά τους.

Κάποια από τα ονόματα που πολυσυζητήθηκαν λόγω των σέξι εμφανίσεών τους ήταν αυτά της Eva Longoria, Jennifer Lopez, Rihanna και Helen Flanagan, Paris Hilton …

Η Paris Hilton ζει για τη δημοσιότητα και βλέποντας τις celebrities γύρω της να τραβάνε τα φλας με τις σούπερ σέξι εμφανίσεις τους, εκείνη δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Φόρεσε λοιπόν ένα φούξια μακρύ φόρεμα με βαθιά σκισίματα που έκαναν πολλούς να μιλάνε για ανύπαρκτο εσώρουχο.

Capture

Capture1

 

Rihanna: Όταν μιλάμε για την Rihanna ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε αποκαλυπτική εμφάνιση. H RiRi δεν εμφανίζεται και πολύ ντυμένη στο κόκκινο χαλί και πραγματικά κάθε φορά, ξεπερνά τον εαυτό της.

rihanna

Capture

Eva Longoria: Η άλλοτε «νοικοκυρά σε απόγνωση» Eva Longoria έκανε τη δική της ξεχωριστή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών. Οι φωτογράφοι θα θυμούνται πάντα τη στιγμή που προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά, το φόρεμα άνοιξε και αποκαλύφθηκε ότι δεν φορούσε εσώρουχο.

CaptureCapture

Η Gwyneth Paltrow κατάφερε να κλέψει την παράσταση στην πρεμιέρα της ταινίας Iron Man.Το φόρεμά της άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα, με το ερώτημα εάν φορούσε ή δεν φορούσε εσώρουχο να παραμένει αναπάντητο.

Capture

Capture

Στο Παρίσι βρέθηκε η Kim Kardashian στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας και κατάφερε για ακόμη μία φορά να τραβήξει τα φλας. Η μελαχρινή τηλεπερσόνα φαίνεται πως κάτι ξέχασε να φορέσει κάτω από το μαύρο σακάκι της κι αυτό δεν είναι άλλο από… σουτιέν.

CaptureΗ εμφάνιση της Jennifer Lopez με τις φωτογραφίες της με το λευκό φόρεμα και τη διαφάνεια στο πλάι, έκανε πολλούς εκείνο το βράδυ να αναρωτιούνται εάν τελικά φορούσε εσώρουχο ή όχι.

Capture

Με ένα σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα εθεάθη η Helen Flanagan κάνοντας για ακόμη μία φορά τα φλας να αστράψουν. Η 22χρονη ηθοποιός που κατέκτησε την 3η θέση στη ψηφοφορία του περιοδικού «FHM» για τις πιο σέξι γυναίκες, θέλησε να δείξει στους ψηφοφόρους της ότι άξιζε κάτι καλύτερο.

Capture