Οι οφειλές του Παναθηναϊκού αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε σε χρέη προηγούμενων ετών, πριν ανακοινώσει την αποχώρηση του, και αυτά φαίνεται ότι φτάνουν τα 2.5 εκατ. ευρώ  !!!

Το ποσό αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Goal που χαρακτηριστικά υπογραμμίζει ότι οι εκκρεμότητες της προηγούμενης διοίκησης ξεπερνάνε τα 2 εκατ. ευρώ και φτάνουν τα 2.5. Φυσικά τίποτα δεν είναι βέβαιο από την στιγμή που δεν υπήρξε αναλυτική αναφορά από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες το πιθανότερο είναι να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία για τα οποία έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προσδιορίζει το «χρέος» στα 7.5 εκατ. ευρώ αλλά κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα  μέχρι να δουν το φως της δημοσιότητας τα επίσημα στοιχεία και οι «αποδείξεις» που ανέφερε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Το δημιοσίευμα τέλος αναφέρει αναφέρει πως υπάρχουν επιπλέον οφειλές σε Ομπράντοβιτς (κάτι που τόνισε και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος) , Ιτούδη και Γιασικεβίτσιους, αντίστοιχες με αυτή του Μπατίστ και οι οποίες ανακαλύφθηκαν με αφορμή το περιστατικό που υπήρξε με τον αμερικανό της Φενέρ! Ουσιαστικά, η κατάσταση έχει δημιουργηθεί από τις αλλαγές στη φορολόγηση, που ανέβηκε από το 21% στο 45%.