Οι λιμουζίνες μας “μαράνανε”…

Ο Κυπριακός λαός στη πλειοψηφία του αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήδη αρκετοί συμπατριώτες μας ζούνε με τη βοήθεια των κοινωνικών παντοπωλείων τα οποία οργανώνουν δήμοι και εκκλησίες.

Και όμως…. πληροφορίες αναφέρουν ότι επιστρέφει η πρόταση νόμου για περιορισμό των αξιωματούχων που διακαιούνται υπηρεσιακή λιμουζίνα με η χωρίς οδηγό…

Βουλευτής του ΔΗΣΥ, ζητά από τον πρόεδρο οικονομικών της Βουλής να συμπεριλάβει τους γενικούς διευθυντές των υπουργείων και τους 3 υφυπουργούς ανάμεσα στους δικαιούχους….

Μιλάνε τώρα για κεκτημένο δικαίωμα των τέως προέδρων της Βουλής Γαλανού και Καρογιάν. Αν όμως αρχίσουμε να μιλάμε για κεκτημένα δικαιώματα τα οποία υπήρχαν από παλιά, τότε δεν θα πάμε καθόλου καλά….

Ο κόσμος πεινά κύριοι και πρέπει επιτέλους να το αντιληφθείτε. Δεν γίνεται  κάποιοι απαιτούν  λιμουζίνες για να κάνουν τους “καμπόσους”….. Για παράδειγμα ο Σωκράτης Χάσικος δεν αποδέχτηκε τη λιμουζίνα και κυκλοφορεί με το δικό του αυτοκίνητο.

Στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαικές χώρες οι αξιωματούχοι του κράτους κυκλοφορούν με μικρού κυβισμού αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο του “τσάρου” της οικονομίας στην Ελλάδα, Γιάννη Στουρνάρα είναι μόλις 13 αλόγων, το ίδιο και των υπόλοιπων υπουργών περίπου στην ίδια κατηγορία κυμαίνονται. Μόνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαθέτει πρωθυπουργική λιμουζίνα….

Έλεος πια με αυτό το θέμα των λιμουζίνων κύριοι…. Τα έκανε η κυβέρνηση της καταστροφής… Μην τα συνεχίσετε κι εσείς…