Οικολόγοι: Προκαλούν αλγεινή εντύπωση τα προκαταρκτικά ευρήματα της Ε.Υ. για τον Πρόεδρο

– Να ερευνηθούν πλήρως και να λάμψει η αλήθεια

Τα ευρήματα της προκαταρκτικής έρευνας της Ελεγκτικής Υπηρεσίας που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε χρήματα που φέρεται να πληρώθηκε ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, είτε ως Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του τέως ΠτΔ κ. Νίκου Αναστασιάδη, είτε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, προκαλούν ερωτήματα αλλά και εντυπώσεις.

Τα ευρήματα αυτά αφήνουν εκτεθειμένο και τον πρώην Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη. Πρακτικές τέτοιου τύπου δεν δύναται να συνεχιστούν, την ώρα που οι πολίτες βρίσκονται σε δεινή κατάσταση λόγω πληθωρισμού, ακρίβειας, υψηλών επιτοκίων κ.λ.π. και το κράτος διατείνεται δια του υπ. Οικονομικών ότι χρειάζεται να προστατεύσουμε την οικονομία του τόπου.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ζητεί όπως τα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας διερευνηθούν πλήρως, εφόσον το αίτημα για επιστροφή χρημάτων αφορά σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Κι αυτό επειδή όπως ο ίδιος ο νυν Πρόεδρος είχε δηλώσει ως υποψήφιος ότι ήταν μέλος της προηγούμενης Κυβέρνησης και αυτή δεν ήταν διεφθαρμένη. «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια».