Γ. Ελεγκτής σε Βίκτωρα: “Ντράπηκε η ντροπή”…

Ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά το σάλο που έχει προκληθεί για τα εποδόματα και υπερψρίες που λάμβανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και τις δημόσιες δηλώσεις κρατικών αξιωματούχων προέβη σε ανάρτηση στα μέσα κοιονωνικής δικτύωσης. Αναφέρεται σε παραποίηση της αλήθειας και προειδοποιεί ότι θα επανέλθει αν συνεχιστεί αυτή η προσέγιση. Αναφερόμενος στον διευθυντή του γραφείου τύπου του ΠτΔ, Βίκτωρα Παπαδόπουλο ειπε “Ντράπηκε η ντροπή”…. Καρφώνει επίσης εμμέσως αυτόν που θεωρεί υπεύθυνο για διαρροές, αναφέροντας: «Γνωρίζουμε δε όλοι ποιοι έχουν σχέση με τον Πολίτη και την Αλήθεια».

Αυτούσια η ανάρτηση Οδυσσέα Μιχαηλίδη

Άκουγα το πρωί στον @politis_news τον @PapadopoulosVic. Ντράπηκε κι η ντροπή.

Μίλησε για πολιτικές σκοπιμότητες, για fake news και για τασhινόπιττες.
Προς το παρόν δεν θα απαντήσουμε επί της ουσίας της υπόθεσης. Επιφυλασσόμαστε όμως να επανέλθουμε αν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης συνεχίσουν να παραποιούν την αλήθεια.

Όσον αφορά τη διαρροή: Όταν οι πολίτες δουν την ανακοίνωσή μας και το χθεσινό δημοσίευμα, θα αντιληφθούν ότι η Αλήθεια δεν είχε το προσχέδιο της ανακοίνωσης μας. Κάποιος που δεν είχε πλήρη γνώση των γεγονότων, άκουσε ότι έφθασε στο προεδρικό μια έκθεση στην οποία γινόταν αναφορά σε επιστροφή χρημάτων.

Αυτός μίλησε με τη δημοσιογράφο της Αλήθειας (που συνεργάζεται και με τον Πολίτη). Την Δευτέρα το βράδυ (την προηγούμενη του δημοσιεύματος), άλλος δημοσιογράφος του Πολίτη, με ρωτούσε νυκτάτικα «πότε θα δώσουμε την έκθεση μας για τον Χριστοδουλίδη».

Δεν του απάντησα. Είναι προφανές ότι κάποιος στο Προεδρικό, που απλώς άκουσε γενικές συζητήσεις για το θέμα, τους το «σφύρισε». Γνωρίζουμε δε όλοι ποιοι έχουν σχέση με τον Πολίτη και την Αλήθεια.
Τοις φρονίμοις ολίγα.