Οικολόγοι: Ο κ. Αναστασιάδης και η αλήθεια έχουν πάρει διαζύγιο προ πολλού

Για ξεκάθαρη κοροϊδία από τον Πρόεδρο Αναστασιάδηκάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή της η Έφης Ξάνθου, αναπληρώτρια Προέδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Μόλις πριν λίγες μέρες, για πολλοστή φορά, διατυμπάνιζε πως δεν έχει καμία σχέση με το δικηγορικό γραφείο που φέρει το όνομά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Ωστόσο σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, το πρωινό του Σαββάτου 06 Νοεμβρίου όχι μόνο επισκέφτηκε το δικηγορικό του γραφείο, αλλά και είχε σειρά πολύωρων συναντήσεων εντός του κτηρίου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο κ. Αναστασιάδης και η αλήθεια έχουν πάρει διαζύγιο προ πολλού. Είναι όμως ντροπή του να θεωρεί πως μπορεί με μεγάλη ευκολία να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κυπριακό λαό με αυτό τον τρόπο.

Αν ήμασταν σε μια κανονική χώρα που παραμένει πιστή στις αρχές του κράτους δικαίου, μετά από τις αποκαλύψεις των Panama Papers, των Paradise Papers, μετά και από όλες τις αποκαλύψεις με το επίμαχο βίντεο του Al Jazeera – την έρευνα που αποδεικνύει ότι το 53% των πολιτογραφήσεων έγιναν εκτός του νομικού πλαισίου άρα παράνομα- και τώρα με τα «Pandora Papers», η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, αλλά και προσωπικά ο ίδιος, για λόγους ευθιξίας θα πρέπει άμεσα να παραιτηθεί και όσοι ευθύνονται να πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δυστυχώς όμως ζούμε σε ένα κράτος που ο «πρώτος πολίτης» του αποθρασύνεται μέρα με τη μέρα, προκαλώντας αισθήματα απογοήτευσης και αγανάκτησης στον κυπριακό λαό. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτός ο εμπαιγμός κ. Αναστασιάδη;