Οικολόγοι: Ο Διοικητής προστατεύει τον εαυτό του και τους φοροδιαφυγάδες

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών καταγγέλλει την προκλητική στάση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ο οποίος αρνείται να πληροφορήσει την Βουλή για τις ετήσιες απολαβές του και εάν αυτές έχουν τύχει της ανάλογης περικοπής που έτυχαν οι απολαβές όλων των αξιωματούχων της πολιτείας, από τον Πρόεδρο ως τους …δικαστές.

Ο κ. Δημητριάδης επικαλείται προκλητικά την νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων σε μια περίοδο που οι Θεσμοί της Πολιτείας βρίσκονται σε πλήρη ανυποληψία και μόνο με διαφάνεια μπορεί να υπάρξει ελπίδα.

Παράλληλα πληροφορούμαστε ότι η Κεντρική Τράπεζα επικαλείται την νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων για να μην προχωρήσει η έρευνα του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων για τις παράνομες εκροές κεφαλαίων. Το ήγειρε στη Βουλή ο βουλευτής των Οικολόγων κ. Γ, Περδίκης.
Καλούμε τον Διοικητή να σταματήσει να προκαλεί. Ας μην χρησιμοποιεί τη νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα για να βολεύεται ο ίδιος και όσους προστατεύει ( με ή χωρίς ανταλλάγματα, ποιος αλήθεια ξέρει).

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ