Οικολόγοι: Η υπόθεση με το κατασκοπευτικό βαν «κουκουλώθηκε» οριστικά

Η υπόθεση με το κατασκοπευτικό βαν «κουκουλώθηκε» οριστικά, αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Η ανακοίνωση:

Η πολύκροτη υπόθεση με το κατασκοπευτικό βαν φαίνεται ότι έφθασε οριστικά στο τέλος της. Για ακόμη μια φορά το σοβαρό περιστατικό «κουκουλώθηκε» απαλλάσσοντας από τις κατηγορίες και τους επτά Αστυνομικούς που ελέγχονταν για παράνομες δοσοληψίες με τον πρώην ιδιώτη συνάδελφο τους.

Το περιστατικό που συντάραξε το αίσθημα ασφάλειας των Κυπρίων πολιτών δεν έτυχε της δέουσας προσοχής και διερεύνησης. Δεν ενημερωθήκαμε ποτέ για τις δραστηριότητες της Ισραηλινής εταιρείας, τις σχέσεις της με τα κόμματα, την Αστυνομία και άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σκάνδαλα και τέτοιου είδους υποθέσεις αρχειοθετούνται στα συρτάρια χωρίς οι αρμόδιοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Υπενθυμίζουμε πως τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που – για λόγους που μόνο τα ίδια γνωρίζουν – αρνήθηκαν να συζητήσουν το θέμα του κατασκοπευτικού βαν από το 2019 στην Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως και των άλλων επιχειρήσεων κατασκοπευτικού χαρακτήρα ή συλλογής πληροφοριών (όπως ονομάζονται) στη Κύπρο.,

Check Also

Πάφος: Στην εντατική 26χρονος που πάτησε φίνα και τον δάγκωσε

Στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται άνδρας μετά από δάγκωμα φίνας. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος …

Νεκρή ηλικιωμένη: Σήμερα το μεσημέρι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 87χρονης

Σήμερα το μεσημέρι θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας …