Ξεκίνησε στην Ελλάδα η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Ξεκίνησε στις 7:30μμ, η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Ελληνική Κυβέρνηση, με αιχμή τους κραδασμούς που έχει προκαλέσει η απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, συναντώνται έχοντας σοβαρές διαφορές όσον αφορά το χειρισμό του θέματος της δημόσιας τηλεόρασης, που εδώ και μία βδομάδα προκαλεί έντονες αντιδράσεις, με όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για εκλογές να παραμένουν ανοιχτά. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σε δηλώσεις τους τάχθηκαν επανειλημμένα υπέρ της αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ, αλλά με ανοιχτή τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής και συνεχίστηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα. Πλήθος κόσμου εξακολουθεί να παραμένει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, από την ανακοίνωση της απόφασης για το κλείσιμο της μέχρι σήμερα, δηλώνοντας την αντίθεση του στα σχέδια της Ελληνικής Κυβέρνησης.