Ξανά σε αναζήτηση γηπέδου η Ομόνοια! Αρνητική η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων

Σε αναζήτηση γηπέδου βρίσκεται ξανά η Ομόνοια.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων απάντησε αρνητικά στο αίτημα των «πρασίνων» για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου της Άχνας.

Η εκπρόσωπος των Βρετανικών Βάσεων, Κορίνα Ορφανίδη, ανέφερε ότι η Αστυνομία δεν θα υποστηρίξει την παροχή αστυνόμευσης στου αγώνες της Ομόνοιας στο Δασάκι, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχουν απορριφθεί και παλαιότερα άλλα παρόμοια αιτήματα ομάδων για να αγωνιστούν στο γήπεδο της Άχνας.

Πλέον η Ομόνοια βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού έχει δηλώσει για έδρα το Δασάκι στις εγχώριες διοργανώσεις και ενώ έχει γίνει ήδη η κλήρωση του πρωταθλήματος και πλέον ψάχνει ξανά για γήπεδο.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η αστυνομία των Β.Β δεν θα υποστηρίξει την αίτηση παροχής αστυνόμευσης για αγώνες ποδοσφαίρου της Ομόνοιας στο Δασάκι Άχνας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021/2022 λόγω ανησυχιών για τη δημόσια ασφάλεια και των πιθανών δυσμενών επιπτώσεων στις βασικές υπηρεσίες της αστυνομικής κοινότητας. Είχαμε συνεχή επαφή με το ποδοσφαιρικό σωματείο καθ ‘όλη τη διάρκεια από τη ημέρα της αίτησης και η σύσταση μας ήταν να βρουν έναν εναλλακτικό χώρο.

Αυτή η απόφαση είναι σταθερή με τα αιτήματα άλλων κορυφαίων συλλόγων κατά τις προηγούμενες σεζόν όπου και πάλι δεν υπήρχε υποστήριξη από την αστυνομία».