Ν.Παπαδόπουλος: Οι τελευταίοι που δικαιούνται να επικρίνουν άλλους είναι οι πρώην κυβερνώντες

Οι τελευταίοι που δικαιούνται σήμερα να επικρίνουν άλλους για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί σήμερα ο τόπος και ο λαός είναι οι πρώην κυβερνώντες, ανέφερε σήμερα ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως είναι σεβαστή μεν η αντίθετη άποψη, ωστόσο κάπου και οι πρώην κυβερνώντες πρέπει «να σεβαστούν την ευαισθησία του λαού και τις δύσκολες ώρες τις οποίες περνά λόγω της οικονομικής κατάστασης που οι ίδιοι δημιούργησαν με τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σταματήσουν οι αντιπαραγωγικές αντιπαραθέσεις οι οποίες, όπως πρόσθεσε, αποπροσανατολίζουν από σημαντικά προβλήματα που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε σήμερα.

Υπενθύμισε δε πως αυτή τη στιγμή διεξάγονται έξι διαφορετικές ερευνητικές διαδικασίες οι οποίες σκοπεύουν να διαπιστώσουν και να αναλύσουν τους λόγους, τα αίτια και τα αιτιατά που μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή, καλώντας όπως αυτές οι διαδικασίες αφεθούν να ολοκληρώσουν το έργο τους χωρίς τις δημόσιες παρεμβάσεις και αντιπαραθέσεις που επηρεάζουν αυτό το ερευνητικό έργο.

«Στο τέλος της ημέρας να επικεντρωθούμε στα επείγοντα ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως πολιτικές δυνάμεις. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια αναστήλωσης της κυπριακής οικονομίας και της διάσωσης της χώρας και του λαού μας» συμπλήρωσε καταλήγοντας.