Ν.Λέκκας: “Ουδέποτε έλαβα γνώση του περιεχομένου της λίστας Λαγκάρντ”

“Ουδέποτε και σε κανέναν ανέφερα ή κατονόμασα πρόσωπα ως δήθεν αναφερόμενα ή αναμεμιγμένα με οποιονδήποτε τρόπο στην λίστα Λαγκάρντ” αναφέρει σε δήλωση του ο διευθυντής σχεδιασμού και ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας με αφορμή το σάλο που έχει ξεσπάσει με την ανάμειξη του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Επίσης, υποστηρίζει πως “ουδέποτε έλαβα γνώση του περιεχομένου εγγράφου ή άλλου μέσου τιτλοφορούμενων  “λίστα Λαγκάρντ”.

Η δήλωση του κ. Λέκκα έχει ως εξής:

“Κατόπιν δημοσιευμάτων στον τύπο και αναφορών σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έλαβα γνώση του περιεχομένου εγγράφου ή άλλου μέσου τιτλοφορούμενων “λίστα Λαγκάρντ”, ώστε να προβώ στην οποιαδήποτε δήλωση ή σχολιασμό.

Επίσης, ουδέποτε και σε κανέναν ανέφερα ή κατονόμασα πρόσωπα ως δήθεν αναφερόμενα ή αναμεμιγμένα με οποιονδήποτε τρόπο στην παραπάνω λίστα.

Τέλος τούτο σαφώς προκύπτει και από το περιεχόμενο της ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος ενόρκου καταθέσεώς μου, η οποία αποτελεί στοιχείο του φακέλου της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή των Ελλήνων” καταλήγει η δήλωση του διευθυντή ελέγχων και σχεδιασμού του ΣΔΟΕ, όπως μεταδίδει το Αθηναικό Πρακτορείο.