Ν. Αφρική: 24χρονη γιατρός έκοψε με τα δόντια της τη γλώσσα του βιαστή της!

Η γιατρός ξάπλωσε να κλείσει τα μάτια της και να ξεκουραστεί στο δωμάτιο των γιατρών, ύστερα από ένα ιδιαίτερα κοπιαστικό βράδυ που είχε βάρδια και το νοσοκομείο εφημέρευε. Δεν είχε ξημερώσει καν και σίγουρα θα την ξυπνούσαν πριν προλάβει να χορτάσει ύπνο για να συνεχίσει τη βάρδια της.

Η 24χρονη γιατρός ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο τριτοβάθμιο νοσοκομείο «Πελονόμι» στην πόλη Μπλοεμφοντέιν μια από τις τρεις πρωτεύουσες της Νοτίου Αφρικής.

Κάποια στιγμή εκεί που κοιμόταν ένιωσε κάποιον να μπαίνει στο μικρό δωματιάκι αλλά δεν έδωσε σημασία, συνέχισε να κοιμάται μέχρι που ένα ανδρικό χέρι της έφραξε το στόμα και τη μύτη και ένα άλλο χέρι προσπαθούσε να της σκίσει τα ρούχα.

Την βίαζαν. Η γιατρός γούρλωσε τα μάτια όταν διαπίστωσε ότι ο άνδρας που επιχειρούσε να τη βιάσει ήταν ένας ασθενής της τον οποίο είχε κουράρει πριν λίγες ώρες. Είχε σηκωθεί από το κρεβάτι του και είχε μπει στο δωμάτιο των γιθατρών όταν είδε ότι δεν κοιμόταν κανείς άλλος εκεί παρά μόνο η 24χρονη γυναίκα. Αφού είδε ότι δεν μπορεί να φωνάξει σκέφτηκε με ποιον τρόπο θα γλυτώσει.

Ο βιαστής την κέρδιζε σε δύναμη κάθε λεπτό που περνούσε και ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η γυναίκα κουράστηκε και δακρύζοντας παραδόθηκε. Ο βιαστής πήρε το χέρι του που της έφραζε το στόμα και τη μύτη και επιχείρησε να την φιλήσει. Η γιατρός άνοιξε το στόμα της και όταν ο βιαστής έβαλε τη γλώσσα του μέσα, εκείνη το έκλεισε με δύναμη και άρχισε να του δαγκώνει τη γλώσσα.

Ο βιαστής γέμισε αίματα και σφάδαζε από τον πόνο, όμως η γυναίκα δεν χαλάρωνε τα σαγόνια της. Για να γλυτώσει αναγκάστηκε με μια ξαφνική κίνηση του κεφαλιού του να σηκωθεί. Η μισή του γλώσσα μέσα στα αίματα είχε μείνει στο στόμα της κοπέλα. Εκείνος μουγγρίζοντας σαν κτήνος έφυγε παραπατώντας, βγήκε από το νοσοκομείο και χάθηκε στα σκοτάδια της πόλης.

Η γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και ενημέρωσε το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο δράστης δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί. Τον ακινητοποίησε ένα περιπολικό μια ώρα αργότερα σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι της πόλης.

Κατά το έτος 2017-18 τα αριθμητικά στοιχεία εγκλημάτων στη Νότια Αφρική έδειξαν ότι 40.000 γυναίκες βιάστηκαν. Πιστεύεται όμως ότι ο αριθμός είναι πολύ υψηλότερος, με τους ειδικούς να γνωρίζουν ότι μόνο ένας στους τέσσερις βιασμούς αναφέρεται.

Οι στατιστικές δείχνουν επίσης ότι το 40% των γυναικών στη Νότια Αφρική είναι πιθανό να βιαστούν στη διάρκεια της ζωής τους.