Νύχτα τρόμου για 28χρονο – Εριξαν πυροβολισμούς , τον ξυλοφόρτωσαν και τον λήστεψαν

Νύχτα τρόμου για 28χρονο – Εριξαν πυροβολισμούς , τον ξυλοφόρτωσαν και τον λήστεψαν

Υπόθεση ληστείας με θύμα 28χρονο διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν τραυματισμένο σε δρόμο της Λευκωσίας, 28χρονο κάτοικο Λάρνακας. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ρινικού οστού, κακώσεις προσωπικού κρανίου και εκδορές στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, για τις συνθήκες τραυματισμού του, ο 28χρονος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι λίγο πριν τις 9.30μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν σε δρόμο της Λευκωσίας, δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Οι δράστες φέρονται μάλιστα να απέσπασαν από τον παραπονούμενο, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Επιπρόσθετα, ο 28χρονος φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, γυναίκα η οποία τον συνόδευε έριξε εναντίον του αριθμό πυροβολισμών.

Ακολούθως, οι δράστες, μαζί με την εν λόγω γυναίκα φέρονται να διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο ενοικιάσεως και το αυτοκίνητο του παραπονούμενου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.