Ντουμπάι: Η σύζυγος του σείχη, Mohammed Bin Rashid Maktoum, το «έσκασε»

Ντουμπάι: Η σύζυγος του σείχη, Mohammed Bin Rashid Maktoum, το «έσκασε»

«Θρίλερ» με την εξαφάνιση της πριγκίπισσα Χάγια, της 6ης συζύγου  του δισεκατομμυριούχου ηγέτη του Ντουμπάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πριγκίπισσα Χάγια Αλ Χουσεΐν πιστεύεται ότι κρύβεται στο Λονδίνο.

Η πριγκίπισσα, που είναι ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, θέλει διαζύγιο από τον Σεΐχη του Ντουμπάι, Mohammed Bin Rashid Maktoum.

Έφυγε μέσα στη νύχτα με προορισμό την Γερμανία μαζί με τα παιδιά της, την 11χρονη Τζαλίλα και τον 7χρονο Ζαγιέντ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ένας Γερμανός διπλωμάτης τη βοήθησε να δραπετεύσει από το Ντουμπάι, παραβλέποντας μία πιθανή διπλωματική κρίση μεταξύ των δύο χωρών.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν πως οι γερμανικές Αρχές απέρριψαν πιέσεις του Σεΐχη Mohammed Bin Rashid Maktoum να οδηγηθεί πίσω στη χώρα, ενώ αρνούνται να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση στα ΜΜΕ. Το ίδιο πράττουν και εκπρόσωποι του Σεΐχη.


Δύο πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι επιβεβαίωσαν ότι η πριγκίπισσα έφυγε από τη χώρα και θέλει διαζύγιο. Όλα αυτά μετά τη φυγή της κόρης του Σεΐχη, πριγκίπισσας Latifa bint Mohammed Al Maktoum, η οποία ζήτησε πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ. Είχε όμως συλληφθεί και έκτοτε εξαφανίστηκε, ενώ θεωρείται ότι βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Η πριγκίπισσα Χάγια δεν είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση από τον Μάιο και οι λογαριασμοί της στα social media έχουν παγώσει από τον Φεβρουάριο. Να σημειωθεί ότι έκανε συχνά αναρτήσεις με το φιλανθρωπικό έργο και τις δράσεις της.

 

Ανάρτηση – αίνιγμα από τον σεΐχη Mohammed Bin Rashid Maktoum

Την ίδια ώρα ο σεΐχης Mohammed Bin Rashid Maktoum, δημοσίευσε στο Instagram ένα ποίημα με θέμα την προδοσία.

«Εξαπάτησες το πιο σημαντικό πράγμα» αναφέρεται σε αυτό αλλά και «σου έδωσα εμπιστοσύνη και χώρο, το μεγαλύτερο λάθος που έκανες ήταν ότι είπες ψέματα».