Νταμίρ Κρζνάρ προπονητής Ντιναμό Ζάγκρεμπ: ”Η ζέστη στην Κύπρο… δεν θα είναι καθοριστικός παράγοντας”

  • «Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο Παικτών που φροντίζει για την υγεία των αθλητών, καθώς και τους υπεύθυνους της UEFA που είδαν το πρόβλημα με την ώρα έναρξης και ορθά τη μετέφεραν κατά μία ώρα

Μίλησε στη κάμερα του επίσημου καναλιού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Κροατίας, στο αεροδρόμιο.

Ο Νταμίρ Κρζνάρ ανέφερε για τον αυριανό αγώνα: «Η ζέστη στην Κύπρο; Πολλά λέγονται αλλά κάθε επαγγελματίας αθλητής μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Σίγουρα θα είναι λίγο πιο δύσκολο για εμάς, αλλά η ζέστη δεν θα είναι αποφασιστικός παράγοντας.

Σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, θα μπορούσε να ήταν επικίνδυνο για τους παίκτες. Ο αρχηγός μας Αριάν Αντέμι δεν είναι στην διάθεση μας, όπως και ο Ντάνιελ Στέφουλι που έμεινε στο Ζάγκρεμπ. Θα μπούμε στο παιχνίδι με ένα καλό πλεονέκτημα, αλλά σοβαροί και διαβασμένοι. Δεν περιμένω εύκολο παιχνίδι, αλλά ξέρω ότι έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να ολοκληρώσουμε τη δουλειά στη Λευκωσία».

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο Παικτών που φροντίζει για την υγεία των αθλητών, καθώς και τους υπεύθυνους της UEFA που είδαν το πρόβλημα με την ώρα έναρξης και ορθά τη μετέφεραν κατά μία ώρα. Υπήρχαν πάρα πολλές προειδοποιήσεις σχετικά με το ρυθμό και τον αριθμό των αγώνων. Ακόμη και η αρχική ώρα έναρξης του αγώνα θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνη με τόσο δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες».

Για τις απουσίες είπε: «Δεν έχουμε τον αρχηγό Άριαν Αντέμι. Ο Σάντεγκ Μοχάραμι είναι έτοιμος να ξεκινήσει αγώνες, αλλά δεν είναι εγγεγραμμένος σε αυτήν τη φάση των προκριματικών, ενώ ο Ντάνειλ Τσέφουλι εξακολουθεί να νοσεί με κορωνοϊό και έμεινε στο Ζάγκρεμπ».