Νορβηγικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 4χρονη Μαριέ βρίσκεται με τον πατέρα της

Σύμφωνα με Νορβηγικά ΜΜΕ, ο δικηγόρος του πατέρα της μικρής Μαριέ ανέφερε σε δηλώσεις του πως Η 4χρονη Μαριέ είναι καλά στην υγεία του και πως αυτή την στιγμή βρίσκεται με τον πατέρα της.

Επίσης ‘όπως αναφέρει η Κίπρις ποστασί. στην ηλεκτρονική της  έκδοση, ο  πατέρας, νορβηγικής καταγωγής, του κοριτσιού που απήχθη το πρωί έξω από νηπιαγωγείο της Δασούπολης, στη Λευκωσία, θεάθηκε στα κατεχόμενα πριν μερικές ημέρες, γράφει η

Η τ/κ εφημερίδα αναφέρει ότι και η “αστυνομία” στα κατεχόμενα διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό της 4χρονης Μαρί Ελένη Γκρίμσρουντ.

Προστίθεται ότι υπάρχει ο ισχυρισμός πως και πριν ένα χρόνο ο πατέρας του κοριτσιού είχε στείλει στην Κύπρο τρεις άνδρες για να την απαγάγουν, ωστόσο αυτοί συνελήφθησαν πριν το πράξουν από την Ιντερπόλ. Για το συμβάν, αναφέρεται, έχουν ειδοποιηθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Νορβηγίας ενώ υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο πατέρας της μικρής, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται δίπλα από την φωτογραφία της 4χρονης, βρίσκονταν στα κατεχόμενα πριν μερικές ημέρες.