Νικόλας: Ορθά ο ΥΠΟΙΚ έστειλε για διαβούλευση τα νομοσχέδια για πολλαπλές συντάξεις


Ορθά ο ΥΠΟΙΚ έστειλε για διαβούλευση τα νομοσχέδια για πολλαπλές συντάξεις αξιωματούχων τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος

Η δήλωση

Το Δημοκρατικό Κόμμα χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών για την ετοιμασία νομοσχεδίων που αφορούν τη ρύθμιση του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων.

Ορθά το Υπουργείο έστειλε αυτά τα νομοσχέδια στη Βουλή για διαβούλευση, καθώς οι βουλευτές είναι ενδιαφερόμενα μέρη και έπρεπε να ζητηθεί η άποψη τους για τα νομοσχέδια, όπως προνοεί και η σχετική νομοθετική διαδικασία. Ως Δημοκρατικό Κόμμα διαφωνούμε με τα κόμματα που αρνούνται να μπουν σε αυτό το διάλογο. Αυτό το θέμα πρέπει να συζητηθεί και πρέπει να επιλυθεί.

Το ζήτημα των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα την κοινωνία εδώ και καιρό και πρέπει επιτέλους να ρυθμιστεί. Είμαστε αισιόδοξοι πως η παρούσα διακυβέρνηση θα επιλύσει και αυτό το ζήτημα, όπως και πολλά άλλα που παρέμεναν ως εκκρεμότητες στο παρελθόν γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να τα αγγίξουν.