Νικόλας: Με την ψήφο μας μπορούμε να σταματήσουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά της κυβέρνησης

Δήλωση του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου για τις βουλευτικές εκλογές

«Το μήνυμα  στους συμπατριώτες μας είναι απλό και ξεκάθαρο:

Στις 30 Μαΐου, με την ψήφο μας, μπορούμε να αλλάξουμε όσα πληγώνουν την πατρίδα μας και την αξιοπρέπεια μας.

Μπορούμε να σταματήσουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ. Την αδιαφορία της για την κοινωνία και την οικονομία. Την καταστροφική πολιτική που ακολουθεί στο Κυπριακό.

Καλούμε όλες και όλους, να μελετήσουν τις προτάσεις μας. Προτάσεις συγκεκριμένες και ρεαλιστικές, που δίνουν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Τους καλούμε να θυμηθούν τα επιτεύγματα των διακυβερνήσεων του  Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου. Και σήμερα το ΔΗΚΟ μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να φέρει καλύτερες μέρες για τον λαό μας.

Καλούμε τους πολίτες να συνειδητοποιήσουν, γιατί οι λυσσαλέες επιθέσεις του ΔΗΣΥ αφορούν κυρίως το ΔΗΚΟ. Εμάς φοβούνται και σωστά μας φοβούνται.  Γιατί ξέρουν ότι το ΔΗΚΟ θα απαιτήσει έλεγχο και κάθαρση.  Θα πιέσει για να προχωρήσουν οι υποθέσεις του Συνεργατισμού. Θα αναζητήσει ευθύνες για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων.

Τους καλούμε να αναλογιστούν ότι τίποτα δεν αλλάζει με την αποχή. Τίποτα δεν αλλάζει με την ψήφο διαμαρτυρίας.  Η καθαρή αλλαγή θα έρθει  μέσα από τη στήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος. Μέσα  από την εφαρμογή των προτάσεων μας.

Απευθυνόμαστε σε κάθε Κύπρια και κάθε Κύπριο. Ζητάμε να μας δώσετε δύναμη για να εμποδίσουμε τα σχέδια της Τουρκίας για συνομοσπονδία δύο κρατών. Για να στηρίξουμε  την κοινωνία και την οικονομία. Για να πολεμήσουμε τη διαφθορά και να φέρουμε την κάθαρση.

Όσο πιο ισχυρό το Δημοκρατικό Κόμμα, τόσο πιο σίγουρη η καθαρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και ο λαός μας.»