ΝΕΡΙΤ: Ξεκινά με 25 νέες εκπομπές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  ΝΕΡΙΤ, προχώρησε στην έγκριση 25 τηλεοπτικών εκπομπών με τις οποίες θα κάνει ποδαρικό στους δέκτες μας ο νεοσύστατος εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας .

Το πρώτο τηλεοπτικό “μενού” της ΝΕΡΙΤ θα περιλαμβάνει μία μουσική εκπομπή στα χνάρια του επιτυχημένου “Στην υγειά μας”, ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, μία εκπομπή πορτρέτων τηλεοπτικών προσωπικοτήτων, μία σειρά ντοκιμαντέρ για Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό και ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ. Το συνολικό κόστος παραγωγής των εν λόγω προγραμμάτων υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Όσο για το ποια πρόσωπα πρόκειται να αναλάβουν το τιμόνι αυτών των εκπομπών, οι πληροφορίες θέλουν τη δημοσιογράφο Ρίκα Βαγιάνη στη θέση της παρουσιάστριας της μουσικής εκπομπής, στην οποία τη σκηνοθεσία θα επιμεληθεί ο Νίκος Σούλης.

Παράλληλα, τα αφιερώματα για τις τηλεοπτικές προσωπικότητες θα παρουσιάσει η Μάγια Τσόκλη, την ώρα που το τηλεπαιχνίδι γνώσεων αλλά και το ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες μετανάστες (“One Way Ticket”) ψάχνουν ακόμη τον παρουσιαστή τους.

Οι συγκεκριμένες παραγωγές επιλέχθηκαν από περίπου 600 προτάσεις που κατατέθηκαν στη ΝΕΡΙΤ, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στο πρόγραμμά της θα ενταχθούν ακόμα 15. Οι πρεμιέρες τους αναμένονται από αρχές Απριλίου, οι οποίες θα σημάτοδοτήσουν και το πέρασμα από τη ΔΤ στη ΝΕΡΙΤ.