Νεοφύτου: Ο Ν. Παπαδόπουλος δεν μπορεί να διεκδικεί να είναι ο πρώτος στην τάξη και να κρύβεται

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Πρωινά Νέα” του TvOne ήταν ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, όπου ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και η τοποθέτηση του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου σχετικά με την ΔΔΟ, ότι ουσιαστικά δεν έχει σημασία η ονοματολογία αλλά η ουσία.

“Η ΕΔΕΚ είναι ξεκάθαρη. Και την δέχομαι παρόλο που διαφωνώ μαζί της. Έχω τα καλύτερα να λέω για τον Νικόλα Παπαδόπουλο με την πολιτική συνεργασία που είχαμε για οκτώ χρόνια. Όμως δεν μπορεί να διεκδικεί να είναι ο πρώτος στην τάξη, να είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατία, να κρύβεται, να σιωπά και να μην απαντά σε ένα βασικό ερώτημα. Συνεχίζουμε να επιδιώκουμε λύση με βάση τις παραμέτρους και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ αλλά και με βάση του μοντέλου λύσης που εντάχθηκε” τόνισε ο κ. Νεοφύτου.

“Μια νέα στρατηγική και το ότι δεν έχω αλλεργία σε κάτι σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του; Δηλαδή αν δεν έχω αλλεργία με το ψάρι σημαίνει ότι τρώω ψάρι; Είναι αυτές οι δικολαβικές προσεγγίσεις, δείγμα ότι πάμε με μια καθαρή ατζέντα” σημείωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

https://www.facebook.com/tvonenews.com.cy/videos/554389478244600/