Νεοφύτου: Μόνο ενωμένοι θα σώσουμε την Κύπρο

«Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο δυναμικός ηγέτης που χρειάζεται ο τόπος σε αυτές τις δύσκολες ώρες για να ενώσει όλες τις δυνάμεις που μπορούν να αλλάξουν την Κύπρο.  Και θα αλλάξει η Κύπρος.  Και θα ξαναζήσουμε σε μια περήφανη πατρίδα», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Ή θα συνεχιστεί η αδιέξοδη πολιτική της τελευταίας πενταετίας, με τα εθνικά και οικονομικά αδιέξοδα, ή θα αλλάξουμε σελίδα και θα φτιάξουμε ξανά την Κύπρο που μας αξίζει…μας αξίζει μια καλύτερη Κύπρος, της ανάπτυξης, της δουλειάς, της αξιοπιστίας και της προκοπής. Του Κύπριου δεν του ταιριάζει η ταπείνωση και η τρωμένη περηφάνια».

Για τον β΄γύρο των προεδρικών εκλογών, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη της αλλαγής για μια καλύτερη Κύπρο. Έχουμε χρέος στα παιδιά μας να αγωνιστούμε γι’ αυτό και να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Σε αυτή τη μάχη κανείς δεν περισσεύει, όποια και αν είναι η ιδεολογική προέλευση…Ο Νίκος Αναστασιάδης θα κάνει πράξη την ενότητα μέσα από την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και θα οδηγήσει την πατρίδα μας μπροστά».