Νεοφύτου: Είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που στελεχώνουν το Ευρώ-ψηφοδέλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων των Ευρωβουλευτών

httpv://www.youtube.com/watch?v=cLDJnpT7eFg&feature=youtu.be

Στο δρόμο για τις Ευρωεκλογές το ζητούμενο είναι η ευρύτερη δυνατή κοινωνική σύνθεση και πολιτική συναίνεση. Αυτή αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο, με όλα τα χαρακτηριστικά που σήμερα ζητά από εμάς η κοινωνία. Την εμπειρία και την ανανέωση. Το κύρος και τη γνώση. Την ισορροπία της πολιτικής ικανότητας και της τεχνοκρατικής επάρκειας.

Είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που στελεχώνουν το Ευρώ-ψηφοδέλτιο. Άτομα ικανά και με προσωπικότητα.

Καταξιωμένοι τεχνοκράτες με ευρεία προσφορά στα κοινά. Έμπειροι πολιτικοί που υπηρέτησαν την παράταξη και την πολιτεία από διάφορα αξιώματα. Ενεργοί πολίτες με ανησυχίες και ευαισθησίες. Οι Σταύρος Ζένιου, Ελένη Θεοχάρους, Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτρης Συλλούρης, Ρένα Χόπλαρου και ο Λευτέρης Χριστοφόρου.

Για τον ΔΗΣΥ δεν υπάρχει δίλημμα μαζί ή χωρίς την Ευρώπη. Το μέλλον της Κύπρου είναι αταλάντευτα Ευρωπαϊκό. Θέλουμε όμως μία Ευρώπη που στέκεται με σεβασμό απέναντι στην Κύπρο και στους πολίτες της.

Στην Ευρωπαϊκή μας πορεία, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να νοικοκυρέψουμε το κράτος μας. Να κάνουμε αυτά που οι συγκυρίες επιβάλλουν ώστε να πάει μπροστά ο τόπος μας.

Αυτές οι Ευρωεκλογές σηματοδοτούν την ευρωπαϊκή επιλογή για αλλαγές.

Οριοθετούν τη σκληρή μας προσπάθεια να φτιάξουμε μια καλύτερη Κύπρο.

Αυτές οι Ευρωεκλογές είναι μία ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα στην Ευρώπη ότι προχωρούμε στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η οικονομία μας και θα έπρεπε να είχαμε κάνει από μόνοι μας.

Εργαζόμαστε για τις αλλαγές που έχει ανάγκη η Κύπρος.

Εργαζόμαστε για την Κύπρο.

Όλοι μαζί χτίζουμε μια καλύτερη Κύπρο.