Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι μετά από επέμβαση στα δόντια

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 4χρονη Σάρα και βύθισε στο πένθος την οικογένεια της καθώς και όλη τη κοινότητα Λιοπετρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε επέμβαση στα δόντια σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό , ωστόσο λόγω κάποιον επιπλοκών διακομίστηκε εσπευσμένα στο Μακάριο Νοσοκομείο, κλινικά νεκρό όπου δυστυχώς σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Το 4χρονο κοριτσάκι εισήχθη στο Μακάρειο την περασμένη Παρασκευή, αφού προηγουμένως νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το άτυχο κοριτσάκι εισήχθη στο Μακάρειο κλινικά νεκρό, ενώ σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εγκεφαλική δραστηριότητα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του άτυχου κοριτσιού. Με τη νεκροτομή αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της τετράχρονης.

Η κηδεία της 4χρονης θα τελεστεί αύριο Τετάρτη και παράκληση της μητέρας είναι όσοι παραστούν να φορέσουν άσπρες μπλούζες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΑΣ:

Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο της πολυαγαπημένης μας κόρη Σάρα Μενοίκου Δρουσιώτη που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 4 ετών κηδεύουμε αυριο 09/10/2019 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσα σας στο Λιοπέτρι η ώρα 16:00μμ και καλούμε όλους όσους τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Μετά από παράκληση της μητέρας όσοι θα παραστούν στην κηδεία καλούνται να φορέσουν άσπρες μπλούζες για το τελευταίο αντίο.

Οι τεθλιμμένοι:
Γονείς: Λούκας Δρουσιώτη και Γαβριέλλα Μενοίκου
Παππούς γιαγιά και λοιποί συγγενείς

Παρακαλούμε αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα έξοδα της κηδείας.