Νεκρός 35χρονος ποδηλάτης – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Νεκρός 35χρονος ποδηλάτης – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Αντωνίου 35 ετών

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5.45 σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, (παρακαμπτήριος της Τσερίου), έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Αντωνίου, 35 ετών από τη Λευκωσία.

​Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο Αντωνίου, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος με το ποδήλατο του.

​Ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του. Να σημειωθεί ότι, ο ποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος.

​Στον 46χρονο οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Ακολούθως, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

​Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802108 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

​Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.