Νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός 34χρονος

Νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός 34χρονος

Έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Μιχαηλίδης 34 ετών

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα σήμερα στο δρόμο Παλαιχωρίου – Ανθούπολης, έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Μιχαηλίδης, 34 ετών από τη Λευκωσία.

​Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος Μιχαηλίδης οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του, παρεξέκκλινε της πορείας του προσέκρουσε σε θάμνους και ακολούθως προσέκρουσε σε δέντρο στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου και ακινητοποιήθηκε.

​Ο άτυχος 34χρονος, ο οποίος εκ πρώτης όψεως δεν έφερε προστατευτική ζώνη, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

​Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802108 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

​Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.