Νεκρός ο 46χρονος – Είχε δεχθεί επίθεση στη Πάφο

Νεκρός ο 46χρονος – Είχε δεχθεί επίθεση στη Πάφο

Αναφορικά με την πιο πάνω υπόθεση, ο 46χρονος IGOR KAMANETS, από την Ουκρανία, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, υπέκυψε χθες βράδυ στα τραύματά του.

Εναντίον 38χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης και τελεί ήδη υπό επταήμερη κράτηση, εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης και επανασυνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυκτα, για τα αδικήματα της συνομωσίας για φόνο και φόνου εκ προμελέτης.

Πως ξεκίνησε το συμβάν:

Ο 46χρονος κάτοικος Πάφου είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, ο οποίος σύμφωνα με τους ιατρούς, φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, θλαστικό τραύμα στο βραχίονα και στόμα, διάτρηση λεπτού εντέρου και νεφρική ανεπάρκεια.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου συνάντησαν τον 46χρονο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γύρω στις 11 το βράδυ της 15ης Ιουλίου, 2020 βρισκόταν πεζός στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο. Έκανε σήμα σε αυτοκίνητο μάρκας MAZDA σκούρου χρώματος, με άγνωστους αριθμούς εγγραφής για να σταματήσει. Αφού το συγκεκριμένο όχημα σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο 46χρονος ζήτησε όπως τον μεταφέρουν στο κέντρο της Πόλης.

Ο συνοδηγός φέρεται να ζήτησε χρήματα που ο 46χρονος αρνήθηκε να δώσει. Ακολούθησε συζήτηση και σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος άντρας του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ακολούθως εισήλθε στο αυτοκίνητο όπου μαζί με τον οδηγό, τράπηκαν σε φυγή.

Ο 46χρονος, όπως ανάφερε στους αστυνομικούς, συνέχισε το δρόμο του πεζός και πήγε στην οικία του. Δεν επισκέφθηκε νοσοκομείο γιατί θεώρησε ότι τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά.

Σύμφωνα με περιγραφή που εξασφαλίστηκε, οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος περιγράφονται ως ύψους 1,80μ περίπου, ηλικίας 35 ετών, μελαχρινοί με κοντά μαλλιά, πιθανό Βουλγαρικής καταγωγής.

Ο 46χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.