Νεκρός μοτοσυκλετιστής στη Λεμεσό – Σοβαρά τραυματισμένος 21χρονος στην Πάφο

Το αλκοόλ ήταν η αιτία της τραγωδίας χθες το βράδυ στη Λεμεσό. 58χρονος οδηγός ταξί , υπό την επήρεια αλκοόλ χτύπησε 30χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες και έφθασε στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Μέσα Γειτονιά βρήκε τον 30χρονο Δημήτρη Αναστασίου από τη Λεμεσό να κείτεται  στη μέση του δρόμου και πίσω του σταματημένο το ταξί.

Ο οδηγός του ταξί έχει συλληφθεί και κρατείται . Στο αλκοτέστ που του έγινε οι ενδείξεις αλκοόλ ήταν πολύ ψηλότερες από το επιτρεπτό όριο. Είχε καταναλώσει 57 μίλιγκραμς αλκοόλης, αντί 22 που είναι το όριο.

Στην Πάφο, σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο 21 χρόνων νεαρός , ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά, σε τροχαίο και νοσηλεύεται στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Έχει υποστεί κάταγμα κρανίου και παρουσιάζει εσωτερική αιμορραγία.

Ο Στέφανος Γλαύκος ήταν συνοδηγός στη μεγάλη κυβισμού μοτοσυκλέτα  που οδηγούσε ο φίλος του 19χρονος Αυγουστίνος Ραφαήλ. Κανένας από τους δύο δεν φορούσε κράνος. Στην οδό Δανάης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Η μοτοσυκλέτα χτύπησε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και σύρθηκε στην άσφαλτο.