Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στη Λεμεσό – Εκτιμάται ότι πρόκειται για την 79χρονη

Νεκρή γυναίκα  εντοπίστηκε χθες βράδυ, στη βόρεια πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σ’υμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι το πτώμα ανήκει στην  ελλείπουσα, από την 1η Αυγούστου, Μαρία (Μαρούλα) Κυριάκου, 79 ετών.

Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της μέρας άρχισαν εξετάσεις για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του πτώματος, που βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, το πτώμα φαίνεται ότι ανήκει στην 79χρονη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την 1η Αυγούστου, όταν είχε επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Την ίδια μέρα είχε λάβει εξιτήριο και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από πολίτη ξαπλωμένη σε περιοχή του κέντρου της πόλης. Μεταφέρθηκε ξανά στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου έλαβε εκ νέου εξιτήριο αφού έτυχε σχετικής θεραπευτικής αγωγής, ενώ έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.

Για τον εντοπισμό της 79χρονης, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έγιναν συντονισμένες έρευνες τις τελευταίες τρεις μέρες, τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όσο και σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας και εθελοντών.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε από ομάδα εθελοντών και μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, οι οποίοι επιχειρούσαν για εντοπισμό ελλείποντος προσώπου, συγκεκριμένα της Μαρούλας Κυριάκου 79 ετών από την Λεμεσό.

Με τον εντοπισμό της σορού η σκηνή αποκλείστηκε, κλήθηκε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, καθώς και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία στη σκηνή και περισυλλογή τεκμηρίων για διευκόλυνση των αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη η σορός δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης και προχωρημένης σήψης. Ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε ότι η ταυτότητα της γυναίκας θα διαπιστωθεί με την επιστημονική μέθοδο DNA, ωστόσο είπε ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται να ανήκει στην 79χρονη Μαρούλα Κυριάκου.