ΝΔ: “Το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε πριν ακόμη τελειώσουν τα Χριστούγεννα”

Πόλεμος ανακοινώσεων και αλληλοκατηγοριών έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στη βίλα Αμαλίας και την ΑΣΟΕΕ.

Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε ως αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι καθενός μας τις αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα χιλιάδες μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος σχολιάζοντας την αστυνομική επιχείρηση στην πρώην ΑΣΟΕΕ έκανε λόγο για κατάλυση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Με ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της ΝΔ απάντησε στις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη σημειώνοντας πως “Ο κ. Τσίπρας, μέσω του κ. Σκουρλέτη, υποστηρίζει πως τα χιλιάδες μπουκάλια στη “Βίλα Αμαλία” και στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν για μολότοφ, αλλά για… ανακύκλωση. Επίσης, βάφτισε τα ρόπαλα… “σκουπόξυλα”…

Προφανώς, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, όπως αυτή που έχει, κατά δήλωσή του, και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι για τις απόκριες… Το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε πριν ακόμη τελειώσουν τα Χριστούγεννα” καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.