ΝΔ: Επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση στο Ελληνικό

Σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα αυτής της Κυβέρνησης”.

«Την 1η Ιουνίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Ελληνικό και έκανε λόγο για τραγικές συνθήκες που επικρατούσαν στον καταυλισμό και απειλούσαν την δημόσια υγεία», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΝΔ και συνεχίζει:

«Λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα, ο αρμόδιος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας διαβεβαίωνε ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου το Ελληνικό θα έχει αδειάσει. Από τότε πέρασαν 90 ημέρες με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη».

«Μόλις χθες, αποκαλύφθηκε ότι το υπόγειο του παλιού αεροδρομίου έχει μετατραπεί σε “λίμνη” από βρώμικα νερά και λύματα. Περιμένουμε τώρα από την “Αυγή” να κάνει λόγο για … μονταζιέρες που στόχο έχουν να πλήξουν την “ικανή” Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. Εκτός και αν τα βοθρολύματα φαντάζουν στα μάτια των αρθρογράφων της εφημερίδας σαν κλειστή “πισίνα” για τους πρόσφυγες – μετανάστες. Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα αυτής της Κυβέρνησης», προσθέτει.