Αστυνομία: Δεν διερευνάται υπόθεση δωροδοκίας στο Δ. Αραδίππου- Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία τοποθετείται σε  δημοσιεύματα στον τύπο σε σχέση με πιθανή δωροδοκία μελών Δημοτικού Συμβουλίου:

Σχετικά με δημοσιεύματα που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται σε υπόθεση πιθανής δωροδοκίας μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αραδίππου για αδειοδότηση κτιρίου που χρησιμοποιεί Αμερικανική εταιρεία διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

Η Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν διερευνά οτιδήποτε που να αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση, γιατί παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας, για να λάβουμε στοιχεία και καταθέσεις από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν, αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Στη βάση γενικοτήτων η διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης ελλοχεύει τον κίνδυνο να επηρεάσει αρνητικά το ανακριτικό έργο.

Σίγουρα δεν μπορεί να διεξάγονται ανακρίσεις και έρευνες στη βάση δημοσίων δηλώσεων, οι οποίες δεν βοηθούν το έργο της Αστυνομίας και δεν εξυπηρετούν τίποτε άλλο πέραν της δημιουργίας εντυπώσεων.

Για αυτό το λόγο, καλούμε οποιονδήποτε έχει στοιχεία τα οποία είναι δυνατόν να βοηθήσουν στη διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης, να τα καταθέσει άμεσα στην Αστυνομία.