“Να τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο των τραπεζών, ανεξαρτήτως ονομάτων”

Τελικά, έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι το να λες τη μισή αλήθεια είναι, εκτός από επικίνδυνο, και αφελές.

Συμφωνούμε απολύτως με τα λόγια του γενικού γραμματέα της ΕΤΥΚ Λοίζου Χ’Κωστή ότι  πρέπει  “να τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο των τραπεζών, ανεξαρτήτως ονομάτων».

Συμφωνούμε απολύτως με τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ για τις αδικίες που έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται στις τράπεζες. Για τους χειρισμούς  που οδήγησαν στη μεγάλη «τρύπα» την Λαϊκή και την τράπεζα Κύπρου.

Ο Λοίζος Χ’Κωστής  καταγγέλλει τον σημερινό  υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή.  Ήταν “άμεσα εμπλεκόμενος και έχει σήμερα την εποπτεία των τραπεζών. Είναι δυνατόν να αναμένουμε ότι θα γίνουν πραγματικές έρευνες;” διερωτάται δημοσίως ο γενικός γραμματέας της ΕΤΥΚ.

Δεν μας λέει όμως για τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Χριστόφια, Χαρίλαο Σταυράκη . Η απορία εύλογη. Γιατί άραγε κύριε Χ’Κωστή;

Στη Λαιμητόμο είχαμε ασχοληθεί με τα εξοχικά της ΕΤΥΚ στη Καβάλα, με το γιατί έγιναν εκεί και όχι στην Κύπρο.

Όψιμες οι φωνές διαμαρτυρίας , κ. Χ’Κωστή . Τον καιρό που έπρεπε να λέτε όλη την αλήθεια, καθώς ήσασταν σε θέση να τη γνωρίζετε, εσείς είχατε επιλέξει το ρόλο του χειροκροτητή του κ. Βγενόπουλου, του κ. Ηλιάδη και άλλων που τότε βρίσκονταν σε θέσεις-κλειδιά.