“Να μην διακινδυνεύσουμε επιλογές που θα θέσουν εν αμφιβόλω το ρυθμιστικό ρόλο του ΔΗΚΟ”

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν -ο οποίος επανδιεκδικεί την προεδρία του κόμματος- αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ, στη Λευκωσία, δήλωσε τα εξής:

«Είναι η ώρα της ατομικής κρίσης του καθενός, της συλλογικής ευθύνης για όλους. Της επιβεβαίωσης της ενότητάς μας και της θέλησής μας να συνεχίσουμε με ωριμότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα το δρόμο της ευθύνης. Το δρόμο που χάραξε το ΔΗΚΟ εγγυόμενο την πολιτική σταθερότητα στην πατρίδα μας και την ιδεολογική συνέπεια στις αρχές και τις αξίες του».

Είμαι σίγουρος, είπε ο Μάριος Καρογιάν, «ότι είναι κοινή η επιθυμία να μην οδηγηθούμε σε περιπέτειες. Να μην διακινδυνεύσουμε επιλογές που θα θέσουν εν αμφιβόλω το ρυθμιστικό και σταθεροποιητικό ρόλο του κόμματος μας, ιδιαίτερα τώρα που αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα των θυσιών του κυπριακού λαού και της συμβολής μας στο σχηματισμό και τη λειτουργία μίας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης και σωτηρίας».

Πρόσθεσε ότι «οι ώρες που μεσολαβούν μέχρι το κλείσιμο της εκλογικής διαδικασίας είναι ώρες της μαζικής συμμετοχής που θα δώσει στο ΔΗΚΟ τη δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά, με ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα» και κάλεσε τα μέλη του κόμματος να δώσουν όλοι μαζί το παρών σε αυτή την κρίσιμη, όπως είπε, καμπή της ιστορίας του ΔΗΚΟ.

Ο κ. Καρογιάν έφτασε στο Χίλτον Παρκ γύρω στις μία μετά το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ροντίκα.