Να γίνουμε η Φλόριντα της Ευρώπης…

Η χώρα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και νέα πλάνα για να ξανά ορθοποδήσει.  Επιχειρηματικές δραστηριότητες  που ως τώρα ήταν οι  στυλοβάτες της Κυπριακής οικονομίας  έκλεισαν βίαια τον κύκλο τους με το κούρεμα των καταθέσεων και θα πρέπει να αναζητηθούν νέες ιδέες .

Μήπως έφτασε η ώρα να επενδύσουν στην ποιότητα, καθώς ο τόπος μας και οι άνθρωποι  προϋποθέτουν  για κάτι τέτοιο;  Θα λέγαμε μάλιστα ότι μπορούμε να είμαστε ασυναγώνιστοι στην ποιότητα καθώς διαθέτουμε στο μικρό παράδεισο που γεννηθήκαμε την πρώτη ύλη.

Τρανό παράδειγμα του ότι ακόμα ένα ποιοτικό κυπριακό προϊόν , βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο εξασφάλισε στο 13ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης που διενεργήθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (OIV), η  Κουμανδαρία St. John και αργυρό το Cabernet Sauvignon Κτήμα  ΚΕΟ, της ομώνυμης κυπριακής οινοβιομηχανίας σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου.

Η γη ,η θάλασσα, το κλίμα, οι άνθρωποι και η κουλτούρα μας είναι το πιο γερό χαρτί μας για να προσφέρουμε τα πιο ασυναγώνιστα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στην μικρή κοινότητα που ανήκουμε και λέγεται Ευρώπη.

Μήπως έφτασε η ώρα να δουλέψουμε όλοι σοβαρά και να τα αξιοποιήσουμε όλα αυτά; Να γίνουμε η Φλόριντα της Ευρώπης

Πωπ