Νανά Καραγιάννη: Ποια η μοναδική κληρονόμος – Τι της άφησε;

Νανά Καραγιάννη: Ποια η μοναδική κληρονόμος – Τι της άφησε;

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια όρισε μια γυναίκα που αγαπούσε πολύ ως μοναδική κληρονόμο στη διαθήκη της

Η  Νανά Καραγιάννη, έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία, πριν από 2 χρόνια.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη της δημοσιογράφου και ως μοναδική κληρονόμος της εμφανίζεται μία γυναίκα, ονόματι Αναστασία, με την οποία γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν και εκείνη νοσηλεύονταν σε διπλανό δωμάτιο.

Η μοναδική κληρονόμος της Νανάς, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν την ενημέρωσαν για τη χειρόγραφη διαθήκη της φίλης της. «Τι έχει η Νανά να μου αφήσει;» αναρωτήθηκα. «Το αγαπημένο της κουκλάκι, το αρκουδάκι και τη Barbie. Τα προσωπικά της αντικείμενα», υπέθεσα. Όταν τελικά αποσφραγίστηκε και δημοσιεύτηκε η διαθήκη, η γυναίκα σοκαρίστηκε από το περιεχόμενο. Η Νανά Καραγιάννη θα κληρονομούσε δύο σπίτια από τη γιαγιά της, ένα στην Αθήνα και ένα στην Κέρκυρα. Επίσης, ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα μικρό σπίτι.

«Η Νανά μάζευε χρήματα, είχε καταφέρει να αποταμιεύσει ένα ποσό και μου γεννιέται η απορία γιατί ζούσε έτσι, αφού μπορούσε να ζει καλύτερα». Η Νανά Καραγιάννη αποκαλούσε στη διαθήκη την Αναστασία «αδελφική της φίλη».

«Επιθυμώ να λάβει μετά τον θάνατό μου το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας, καθώς και όλο το ποσό του τραπεζικού μου λογαριασμού», έγραφε. «Σε περίπτωση δε που ή άνω φίλη δε ζει ή αποσυρθεί από την κληρονομιά που της καταλείπω με την παρούσα διαθήκη, την αφήνω στον σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Παιδικά χωριά SOS Βάρης».

https://youtu.be/1FJ3EDIxhxw

https://youtu.be/HOT9zUMyVT4