Η επίσκεψη – έκπληξη της Meghan Markle σε εργαστήριο γλυκών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίσκεψη – έκπληξη της Δούκισσας του Σάσσεξ, Meghan Markle σε εργαστήριο γλυκών που εργάζονται γυναίκες από ευπαθείς ομάδες,προκάλεσε μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Η Meghan Markle έδωσε το παρών της στα εγκαίνια για το opening ενός νέου καταστήματος και συγκεκριμένα του εργαστηρίου γλυκών Luminary Bakery, μια επιχείρηση που βοηθά ευπαθείς ομάδες και για την ακρίβεια γυναίκες που έχουν ανάγκη και μέσα από την εργασία μπορούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Η 38χρονη Δούκισσα του Σάσσεξ βρέθηκε δίπλα σε γυναίκες που έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους βιώνοντας δεκάδες δυσκολίες, όπως για παράδειγμα βία, σεξουαλικές επιθέσεις ή έμειναν άστεγες, ωστόσο διαθέτουν τα προσόντα για να προχωρήσουν μπροστά και να ανοίξουν νέες σελίδες στο κεφάλαιο της ζωής τους.

Μέσα από αυτήν την επίσκεψη – έκπληξη η Markle τους έδωσε την ευκαιρία να τη γνωρίσουν από κοντά, να συζητήσουν θέματα τα οποία τους απασχολούν άμεσα και δεν δίστασε να παίξει ένα παιχνίδι και να γελάσει, αλλά ούτε να φορέσει τη μαγειρική ποδιά και να βοηθήσει στον στολισμό μίας τριώροφης τούρτας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού του δεύτερου φιλανθρωπικού καταστήματος που άνοιξε στο Λονδίνο και η Markle έκοψε την τούρτα για τον εορτασμό του opening και καταχειροκροτήθηκε από όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί.

Όσο για την εμφάνισή της, επέλεξε το κάζουαλ στιλ, φορώντας ένα σκουρόχρωμο τζην, πουκάμισο και διακριτικά σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/B4UI7lRlJQj/