Νίκησε με 3-2 την Djurgarden αλλά έμεινε εκτός ομίλων ο ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ – Djurgarden 3-2: Εκτός ομίλων Conference League ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ  παρά τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Σουηδική Djurgarden  με 3-2  στο ΓΣΠ και αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ένα βήμα πριν τους ομίλους του Conference League.

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το γρήγορο γκολ στο 7΄με τον Μάγκλιτσα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καρώ έκανε την προβολή, όμως, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Μάγκλιτσα από πολύ κοντά νίκησε τον Ζέτερστρομ. Στο 23’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον ΑΠΟΕΛ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπλουμ. Οι Σουηδοί μείωσαν στο 69’ με τον Άντερσον.

Οι παίκτες της Djurgarden  άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Άντερσον με πλασέ εντός περιοχής, νίκησε τον Μπέλετες. Το τρίτο γκολ για τον ΑΠΟΕΛ ήρθε στο 74’ με τον Μαρκίνιος, Ο Σαρφό βρήκε πολύ ωραία με κάθετη μπαλιά τον Μαρκίνιος, ο οποίος με ψύχραιμο τελείωμα από κοντά νίκησε τον Ζέτερστρομ για το 3-1. Το τελικό σκορ πέτυχε ο Ασόρο στις καθυστερήσεις , ο οποίος έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, έκανε πρώτα την προσποίηση στον Σαρφό και στην συνέχεια πλάσαρε τον Μπέλετς για το τελικό 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ισραηλινός Ρόι Ράινσραϊμπερ.